Οι μαθητές του Γυμνασίου Σορωνής συμμετείχαν φέτος με ενθουσιασμό στον μαθηματικό διαγωνισμό «Θαλής», που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία. Ο διαγωνισμός αυτός αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για τους μαθητές να αναδείξουν τη μαθηματική τους σκέψη, τη δημιουργικότητά τους και την αγάπη τους για τη γνώση.
Η συμμετοχή των μαθητών του σχολείου μας στον διαγωνισμό αποδεικνύει το ενδιαφέρον και την προσπάθειά τους να καλλιεργήσουν τις δεξιότητές τους στα Μαθηματικά, αλλά και τη στήριξη που τους παρέχουν οι καθηγητές τους, ενθαρρύνοντάς τους να εξερευνούν τον κόσμο των επιστημών.
Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που έλαβαν μέρος για την αξιέπαινη προσπάθειά τους και για το παράδειγμα επιμονής και φιλομάθειας που δίνουν σε όλη τη σχολική κοινότητα. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στα επόμενα στάδια του διαγωνισμού!
