Γυμνάσιο Σορωνής
Ο επίσημος Διαδικτυακός μας τόπος

Υλοποιήθηκε με επιτυχία η 1η ενημερωτική συνάντηση του σχ. έτους 2018 2019, με τους Γονείς/Κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας

Υλοποιήθηκε με επιτυχία και με μεγάλες προσδοκίες για συνέχιση παρόμοιων συναντήσεων στο μέλλον, η 1η ενημερωτική συνάντηση του σχ. έτους 2018 2019, με τους Γονείς/Κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας που ξεκίνησε την Παρασκευή 9 / 11 / 2018 στις 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας και ολοκληρώθηκε στις 21.00 περίπου.

Στη συνάντηση αυτή η Διευθύντρια του Σχολείου κ. Μιχαηλίδου Ευθυμία Ηλέκτρα, παρουσίασε θέματα λειτουργίας του σχολείου και τρόπους για την καλύτερη δυνατή και αποτελεσματικότερη συνεργασία των γονέων/κηδεμόνων με το σχολείο μας. Στη συνέχεια ακολούθησε διάλογος με τους γονείς/κηδεμόνες και διευκρινίστηκαν πολλές απορίες και απαντήθηκαν πολλές ερωτήσεις των γονέων και κηδεμόνων.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη της ενημέρωσης παρέδωσε η Διευθύντρια στον Υποδιευθυντή του σχολείου, Παναγιώτη Πέντσα, ο οποίος παρουσίασε τις διαδικτυακές υπηρεσίες που παρέχει το σχολείο μας στην ευρύτερη σχολική κοινότητα του Γυμνασίου Σορωνής και έλυσε απορίες σχετικά με τεχνικά ζητήματα ηλεκτρονικής επικοινωνίας με το σχολείο.

Μετά την ολοκλήρωση της ενημέρωσης από τη Διευθύντρια και τον Υποδιευθυντή, ακολούθησε συζήτηση των Γονέων/Κηδεμόνων με τους Εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας για γενικά αλλά και ειδικά παιδαγωγικά ζητήματα που αντιμετωπίζουμε από κοινού Γονείς/Κηδεμόνες και Εκπαιδευτικοί.

Η συνάντηση διήρκησε περίπου 3 ώρες και έληξε με την υπόσχεση από την πλευρά του Συλλόγου των Εκπαιδευτικών του σχολείου μας ότι θα επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα παρόμοιες συναντήσεις.

Ευχαριστούμε θερμά τους Γονείς/Κηδεμόνες για την ουσιαστική παρουσία τους.

Φωτογραφίες από τη συνάντηση

Το αρχείο της παρουσίασης από τη Διευθύντρια του σχολείου

[dg columns=”1″ ids=”11682″]

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.