Παρασκευή ενός δυναμωτικού παραδοσιακού γλυκίσματος

Στο πλαίσιο των δράσεων για τη Θεματική Εβδομάδα «Σώμα και Ταυτότητα» στο Γυμνάσιο, Η κ. Δέσποινα Αυγουστή, Φιλόλογος του Σχολείου μας, δείχνει στους μαθητές την παρασκευή ενός δυναμωτικού παραδοσιακού γλυκίσματος, με βάση το φρεσκοψημένο ψωμί, παρθένο ελαιόλαδο και ντόπιο μέλι.

Δείτε τη δράση στο βίντεο που ακολουθεί

image_print
Παρακαλούμε, αξιολογήστε τη Δημοσίευση
[Σύνολο: 1 Μέσος όρος: 5]

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.