Ευχαριστήριο προς όλες και όλους, φορείς και φυσικά πρόσωπα για τη συμμετοχή τους στη ΘΒ «ΣΩΜΑ & ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ»

Ευχαριστήριο προς όλες και όλους, φορείς και φυσικά πρόσωπα για τη συμμετοχή τους στη ΘΒ «ΣΩΜΑ & ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ»

Το Γυμνάσιο Σορωνής ευχαριστεί θερμά όλες/ους τις/ους καθηγήτριες/τές, μαθήτριες/μαθητές του Σχολείου μας, αλλά και όλους τους συνεργαζόμενους φορείς και φυσικά πρόσωπα που συμμετείχαν ουσιαστικά με δράσεις κατά την διάρκεια της ΘΒ «Σώμα και Ταυτότητα» από την Δευτέρα 3 Απρίλη ως και την Παρασκευή 7 Απρίλη του Σχολικού έτους 2016 – 2017.

Αναλυτικά ευχαριστεί:

Τον Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων Δωδεκανήσου και την Υπεύθυνη του φορέα κ. Όλγα Βλάχου για τις δράσεις στις θεματικές «Διατροφή και ποιότητα ζωής» και «Πρόληψη εθισμού και εξαρτήσεων».

Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού Ρόδου και την Υπεύθυνη του φορέα κ. Άρτεμις Τζεβελέκου για τις δράσεις στις θεματικές «Έμφυλη ταυτότητα» και «Πρόληψη εθισμού και εξαρτήσεων».

Την ΔΕΤΑΠ (Αναπτυξιακή του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου) και την Γενική Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου του φορέα κ. Μαριτάνα Αλακιώτου-Ανθοπούλου για τις δράσεις στη θεματική «Διατροφή και ποιότητα ζωής».

Το Αστυνομικό τμήμα Ιαλυσού Ρόδου και τους  κ. Μοσκούλα Αθανάσιο Αξιωματικό του τμήματος και κ. Προδρομίδη Δημήτρη Ανθυπαστυνόμο για τις δράσεις στη θεματική «Έμφυλη ταυτότητα».

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Πεταλούδων και τον Υπεύθυνο του φορέα κ. Χαράλαμπο Συργιάννη για τις δράσεις στη θεματική «Διατροφή και ποιότητα ζωής».

Την κ. Παρασκευή Μπέλλου, φίλη του Σχολείου, για την παρουσίαση και εκτέλεση συνταγής υγιεινής μαγειρικής (Ντολμαδάκια) στο πλαίσιο της θεματικής  «Διατροφή και ποιότητα ζωής».

Την κ. Ειρήνη Γιακουμίδη, μητέρα μαθητών και φίλη του Σχολείου, για την παρουσίαση και εκτέλεση συνταγής υγιεινής μαγειρικής (Χορτόπιτα) στο πλαίσιο της θεματικής  «Διατροφή και ποιότητα ζωής».

Τον κ. Σάββα Αντωνά, πατέρα μαθητή και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, για την παρουσίαση και εκτέλεση συνταγής υγιεινής μαγειρικής (Σοκολατόπιτα) στο πλαίσιο της θεματικής «Διατροφή και ποιότητα ζωής».

Την κ. Βούλα Τσαγκαράκη, μητέρα μαθητών και φίλη του Σχολείου, για την παρουσίαση και εκτέλεση συνταγής υγιεινής μαγειρικής (Φανουρόπιτα) στο πλαίσιο της θεματικής «Διατροφή και ποιότητα ζωής».

Την κ. Ρίτσα από το καφενείο στη Σορωνή «Μπακαλόγατος», μητέρα πρώην μαθητών και φίλη του Σχολείου, για την παρουσίαση και εκτέλεση συνταγής υγιεινής μαγειρικής (Ψητό με κρέας σε παραδοσιακό ξυλόφουρνο) στο πλαίσιο της θεματικής «Διατροφή και ποιότητα ζωής».

Ελπίζουμε και ευχόμαστε και σε μελλοντικές συνεργασίες ώστε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για ένα σχολείο «Ανοιχτό Στην Κοινωνία».

print
Παρακαλούμε, αξιολογήστε τη Δημοσίευση
[Σύνολο: 0 Μέσος όρος: 0]

Παναγιώτης Πέντσας

Υποδιευθυντής, καθηγητής Πληροφορικής του Σχολείου.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

EnglishFrançaisDeutschΕλληνικάEspañol

Πρoστατευμένο: (modal) Προεργασία για το Ωρολόγιο Πρόγραμμα – για τους καθηγητές

Αυτό το περιεχόμενο είναι προστατευμένο με συνθηματικό. Για να το δείτε εισάγετε το συνθηματικό σας παρακάτω:

Παρακαλούμε, αξιολογήστε τη Δημοσίευση
[Σύνολο: 0 Μέσος όρος: 0]