Οργανωμένος καθαρισμός της παραλίας Σορωνής

Σε συνεργασία με το ΚΠΕ Πεταλούδων (Θολός), οι μαθητές και μαθήτριες των τάξεων Α, Β του Σχολείου μας,την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019 και από τις 9.00 πμ ως και τις 11.00πμ, συμμετείχαν στη Δράση που οργάνωσε το ΚΠΕ Πεταλούδων σε συνεργασία με το Γυμνάσιο Σορωνής Ρόδου, για τον καθαρισμό της παραλίας της Σορωνής.

Φωτογραφίες
Πρόσκληση Γονέων – Κηδεμόνων, στη γιορτή για την Επέτειο του “ΟΧΙ – 28ης Οκτωβρίου 1940”. Σχολικό έτος 2019 – 2020

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΟΡΩΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2019 – 2020

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας καλούμε στη γιορτή του Σχολείου μας για την επέτειο “του ΟΧΙ – 28ης Οκτωβρίου 1940” που θα γίνει την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 09:00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. Κατά τη διάρκεια της γιορτής θα απονεμηθούν τα Βραβεία – Αριστεία στους μαθητές και μαθήτριες οι οποίοι/ες αρίστευσαν κατά το σχολικό έτος 2018 – 2019.

Η παρουσία σας θα μας δώσει μεγάλη χαρά.

 

Η Διευθύντρια

Δογιάμα Αικατερίνη
Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση, Εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας.

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες, σας προσκαλούμε σε Γενική Συνέλευση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 23/10/2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13.30, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Σχολείου, με σκοπό, την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Σορωνής.

Η Διευθύντρια

Δογιάμα Αικατερίνη
Ενημερωτική επίσκεψη αξιωματικού της Πυροσβεστικής στο Σχολείο μας

Τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019, επισκέφτηκε το Σχολείο μας, μετά από πρόσκληση του Συλλόγου των Εκπαιδευτικών του Σχολείου, Αξιωματικός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και μας ενημέρωσε για θέματα Πυροπροστασίας, Οδικής Ασφάλειας, και αντιμετώπισης Σεισμικού Κινδύνου.

Φωτογραφίες
Εκλογές για την ανάδειξη του 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου, για το σχολικό έτος 2019 2020

Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου του Σχολείου μας, για το σχολικό έτος 2019 2020.

Όλοι οι μαθητές και μαθήτριες του Σχολείου μας, ψήφισαν σε μια Κάλπη στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Σχολείου μας.

Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας, τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, έβγαλαν τα αποτελέσματα με ηλεκτρονικό τρόπο, χρησιμοποιώντας διαδικτυακή εφαρμογή.

Φωτογραφίες από τη Δράση των παιδιών:
Πρώτη Συνάντηση Γνωριμίας- Ενημέρωσης των γονέων και κηδεμόνων της Α’ Τάξης του Γυμνασίου.

      Επειδή το σχολείο θεωρεί,ότι η ανταλλαγή απόψεων,η συνεννόηση και συνεργασία γονέων και εκπαιδευτικών, αποτελούν σημαντικό παράγοντα,για την επιτυχία του εκπαιδευτικού μας έργου,πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση-γνωριμία με τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της Α’ Τάξης του σχολείου μας,τη Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο χώρο του σχολείου μας.Στη συνάντηση αυτή, η Διευθύντρια κ.Δογιαμα Αικατερίνη,αφού ευχήθηκε μια γόνιμη,δημιουργική και ευχάριστη χρονιά,ενημέρωσε τους γονείς για τον σκοπό και τους στόχους της Εκπαίδευσης στο Γυμνάσιο, η οποία εστιάζει ειδικότερα,στον Εκπαιδευτικό τομέα,στον Πνευματικό τομέα, στον Συναισθηματικο- Ψυχολογικό,στον Κοινωνικό, αλλά και στον Πολιτισμικο τομέα.

Η Διευθύντρια

Δογιάμα Αικατερίνη

Φωτογραφίες από τη Δράση

 
Ενισχυτική Διδασκαλία στο πλαίσιο της Πράξης «Ενισχυτική διδασκαλία στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, σχολικό έτος 2019-2020»

Σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής Υπεύθυνων Δηλώσεων για συμμετοχή μαθητών και μαθητριών στο πρόγραμμα της Ενισχυτικής διδασκαλίας στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, σχολικού έτους 2019-2020.

Παρακαλούμε πολύ τους Γονείς και Κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών του Σχολείου μας, που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους το πρόγραμμα Ενισχυτικής διδασκαλίας,  να συμπληρώσουν την Υπεύθυνη Δήλωση που θα παραλάβουν από τα παιδιά τους, ή θα πάρουν την επισυναπτόμενη από την παρούσα Δημοσίευση, και να την παραδώσουν στο Σχολείο,  ως την Πέμπτη 17 Οκτώβρη.

Οι Υπεύθυνες Δηλώσεις θα πρέπει να έχουν συγκεντρωθεί συμπληρωμένες στο Σχολείο, ως την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019.

 
Πρόσκληση: Πρώτη συνάντηση γνωριμίας με τους γονείς-κηδεμόνες των μαθητών-μαθητριών της Α Γυμνασίου

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες. Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Σορωνής, σας καλεί, να επισπευτείτε το Σχολείο μας, την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου και ώρα 12.00 το μεσημέρι, με σκοπό την πρώτη γνωριμία και ενημέρωση για την πρόοδο των παιδιών σας.